Det jag hade läst i Mario Lunas, jag hade en otrolig blockering, det var en önskan och inte

Ta varje avsnitt ett steg unisont. Du ska alltid vara redo att prova nya saker, men tänk också på att kanske inte allt gläder din fru. Men de viktigaste punkterna kommer att hjälpa dig att skapa ett starkare band med henne, och även mer självförtroende i sovrummet.

10: nätdejting framgång

Du kan dra nytta av detta för att bjuda in din partner till en aktivitet som du vet att han gillar och som skulle kunna förknippas mer med barn än med vuxna (biljetter till en nöjespark, en tjänar till att bli sugen på glass ...)

Eller något negativt med dem

Mannen lyssnar: Du är oansvarig. Du väntar till sista stund med att göra allt. Jag kan aldrig känna mig lycklig när jag är med dig. Vi skyndar oss alltid för att undvika att komma för sent. Alltid och alltid slänger du till saker när jag är med dig. Jag känner mig betydligt gladare när jag inte är runt dig.

Låt mig knapra på dina läppar

Dessa människor är extremt egomaniska, de använder andra till sin fördel och på tal om sexualitet, användningen de ger dem är som ett föremål för att ventilera lusten efter sex och på så sätt undvika onani ensam.

Denna vers används för att säga att mannen är den som söker, läs den nu så här

Kondomer kan aldrig återanvändas.En ny kondom ska användas till varje ny partner och om du byter från analt till vaginalt samlag bör du ta på dig en ny kondom för att undvika att orsaka vaginalinfektioner.

Nästa inlägg
Tidigare inlägg